Menu Khám phá thực đơn món ăn & rượu vang của chúng tôi
GLI ANTIPASTI – KHAI VỊ
OUR SALADS AND APPETIZERS
-
- Home-made Burrata 265,000
Home-made Burrata and Asparagus Salad, Blueberry Jam Dressing
Phomai tươi nhồi kem lạnh với sa lát măng tây, tưới sốt việt quất -
- Insalata Mista 85,000
Sa lát rau tươi trộn dầu ôliu
Mixed fresh vegetable salad with olive oil -
- Insalatine Miste con Gamberi e Salmone 225,000
Sa lát tôm, cá hồi xông khói, tỏi nướng
Prawns and smoked salmon salad with roasted garlic -
- Insalata di Avocado 215,000
Sa lát quả bơ với pho mát sữa trâu tươi, tưới sốt cam
Avocado salad with fresh Mozzarella, cherry tomato, Kalamata olive, and corn, in orange dressing -
- Insalata d’Arancia 195,000
Sa lát cam tươi với đùi lợn muối Parma, hạt thông, Parmesan, sốt mù tạt mật ong
Fresh orange salad with Parma ham, pine nut, Parmesan, in mustard and honey dressing -
- Antipasto misto all’ Italiana 385,000
Đĩa pho mát, thịt nguội, bánh mỳ nướng cà chua tỏi và rau muối
Platter of cold cuts, cheeses, bruschetta, and pickled vegetables -
- Formaggi Misti 395,000
Đĩa pho mát tổng hợp và quả ôliu
Platter of cheeses and olives -
- Bruschetta 75,000
Bánh mỳ nướng tỏi phủ cà chua tươi và rau húng tây
Roasted breads with tomato, garlic, basil, oregano, and olive oil -
- Crostini con Camembert 85,000
Bánh mỳ nướng giòn phủ phomai mềm Pháp, đùi lợn muối vùng Parma và rau cải đắng
Roasted breads with Camembert, Parma ham, and Arugula -
- Calamari 285,000
Mực tẩm bột chiên giòn, dùng kèm sốt thì là và mayonnaise
Calamari Tempura served with dill and mayonnaise sauce -
- Carpaccio di Manzo 295,000
Thăn bò tươi thái mỏng, rắc hạt thông, tỏi, và pho mát Parmesan nạo, tưới dầu ô liu
Beef carpaccio with garlic, pinenut, Parmesan flakes, and extra virgin olive oil -
- Selezione all’Excellenza 495,000
Đĩa thịt nguội, pho mát, ôliu các loại tổng hợp hảo hạng
Premium quality mixed cold cuts, cheeses, olives, and pickled vegetable platter
LE ZUPPE – MÓN SÚP
OUR SOUPS
-
- Vellutata di Zucca 135,000
Súp kem bí ngô
Roasted pumpkin cream soup -
- Minestrone 97,000
Súp rau tổng hợp
Mixed vegetable soup -
- Vellutata di Funghi 115,000
Súp kem nấm
Mushroom cream soup -
- Zuppa di Frutti di Mare 220,000
Súp hải sản
Mixed seafood soup in a tomato base
PASTA – MỲ Ý
-
- Pomodoro e Basilico 155,000
cà chua tươi và rau húng tây
Garlic, extra virgin olive oil, onion, fresh tomato, and basil -
- Bolognese 225,000
Bò băm truyền thống sốt cà chua, cần tây và lá nguyệt quế
Traditional Bolognese meat, bay leaf, celery, garlic, and tomato sauce -
- Arrabbiata 175,000
Sốt cà chua cay và ôliu đen
Garlic, onion, black olive, basil, fresh tomato, and chili -
- Puttanesca 185,000
Sốt cà chua, nụ bạch hoa, ôliu đen và cá cơm muối
Anchovies, black olive, capers, basil, garlic, and tomato sauce -
- Amatriciana 195,000
sốt cà chua, ớt tươi, thịt ba chỉ chiên giòn và pho mát Pecorino
Bacon, onion, tomato, chili, and basil, served with Pecorino -
- Piccante 195,000
xúc xích cay, tỏi, hoa Atisô và lá mùi tây
Hot salami, garlic, artichoke, tomato, and parsley -
- Aglio, Olio e Peperoncino 155,000
tỏi, ớt tươi và dầu ôliu
Garlic, fresh chili, parsley, and extra virgin olive oil -
- Carbonara 195,000
kem trứng, pho mát Parmesan nạo và thịt ba chỉ
Fresh creamy egg, bacon, shaved Parmesan, black pepper, and parsley -
- Funghi Porcini 225,000
kem nấm Porcini, tiêu đen và dầu nấm truýp
Italian Porcini mushroom, black pepper, parsley, cream, and truffle oil -
- al Vongole 195,000
ngao tươi với lựa chọn sốt: rượu vang trắng hoặc cà chua
Fresh clams with choice of: white wine or tomato sauce -
- di Mare 255,000
hải sản với lựa chọn sốt: rượu vang trắng hoặc cà chua
Seafood with choice of: white wine or tomato sauce -
- Lasagne Classiche di Carne 220,000
Bánh Lasagna nhân thịt Bolognese và pho mát bỏ lò
Oven-baked classic meat Lasagna -
- Ravioli con Funghi Porcini e Carne Macinata 225,000
Mỳ nhồi nhân bò Úc, nấm Porcini, Parmesan nạo, lựa chọn: sốt cà chua hoặc bơ & lá xô thơm
Home-made ravioli stuffed with Australian beef, French Porcini mushroom, and shaved Parmesan, with choice of: tomato or butter & sage sauce
I RISOTTI – CƠM KIỂU Ý
ITALIAN-STYLE RICE
-
- ai Funghi Porcini 325,000
Cơm Ý nấu với nấm Porcini và dầu nấm truýp
Italian Porcini mushroom, onion, and garlic Risotto topped with truffle oil -
- ai Quattro Formaggi 325,000
Cơm Ý nấu với bốn loại pho mát
Four-cheese Risotto with Fontina, Parmesan, Gorgonzola, and Taleggio -
- ai Frutti di Mare 345,000
Cơm Ý hải sản
Seafood Risotto
LE CARNI – CÁC MÓN THỊT
LAMB & BEEF...ITALIAN STYLE!
-
- Carre’ di Agnello all’Aceto Balsamico 565,000
Sườn cừu nướng tiêu, dùng với sốt kem và giấm đen Balsamico (300gr)
Grilled lamb rib chops with black pepper, served with cream and Balsamic vinegar sauce -
- Filetto di Manzo alla Griglia o Tagliata 495,000
Thăn bò Úc nướng than hồng với sốt: nấm / pho mát / tiêu đen / mù tạt (220gr)
Grilled Australian beef tenderloin steak with choice of: Mushroom / Gorgonzola / Pepper / Mustard sauce -
- Bistecca alla Fiorentina 885,000
Thăn bò Angus Mỹ chữ T nướng than hồng kiểu Florence, sốt tiêu đen (640gr)
Florentine-style grilled Certified US Angus T-bone steak with black pepper gravy -
- USDA Prime Beef Tenderloin 865,000
Charcoal-grilled USDA Prime Beef Tenderloin with Black Pepper & Demi-Glace au Boeuf Sauce
Thăn bò Mỹ loại hảo hạng nướng, dùng kèm sốt tiêu đen và nước cốt bò hầm kiểu Pháp (280gr)
I PESCI – CÁC MÓN CÁ
FISH
-
- Grilled Salmon Fillet 395,000
Grilled Salmon Fillet with Roasted Mix Fruit and Fresh Mozzarella Topping served with Black Currant Sauce (200gr)
Thăn cá hồi nướng phủ hoa quả tươi áp chảo và pho mát sữa trâu tươi, tưới sốt nho Hy Lạp -
- Pan-seared Seabass Fillet 495,000
Pan-seared Seabass Fillet (250gr) with Creamy Caper and Parsley Sauce
Thăn cá chẻm áp chảo bơ với sốt nụ bạch hoa và mùi tây
LE PIZZE – PIZZA!!!
-
- Margherita 165,000
Pizza chay pho mát Mozzarella, sốt cà chua và rau húng tây
Tomato, Mozzarella, Oregano, and Fresh Basil -
- Napoletana 185,000
Pizza cá cơm muối và nụ bạch hoa kiểu Napoli
Tomato, Mozzarella, Anchovies, Capers, Oregano, and Basil -
- Caprese 285,000
Pizza pho mát sữa trâu tươi, rau húng tây và sốt cà chua
Tomato, Fresh Mozzarella, Oregano, Basil, and Olive Oil -
- Prosciutto & Funghi 245,000
Pizza nấm và jambon
Tomato, Mozzarella, Cooked Ham, and Mushroom -
- Quatro Stagioni 255,000
Pizza 4 Mùa với pho mát Mozzarella, đùi lợn muối, hoa atisô và ôliu đen
Tomato, Mozzarella, Ham, Artichoke, Olives, and Oregano -
- Diavola 245,000
Pizza xúc xích cay, pho mát Mozzarella và dầu ớt
Tomato, Mozzarella, Chorizo, and Chili Oil -
- Quattro Formaggi 265,000
Pizza 4 loại pho mát
Tomato, Mozzarella, Gorgonzola, Comte, and Parmesan -
- Frutti di Mare 265,000
Pizza hải sản
Tomato, Garlic, Parsley, and Seafood -
- Esplosiva 245,000
Pizza pho mát xanh, xúc xích cay, nụ bạch hoa và ớt tươi
Tomato, Mozzarella, Hot Salami, Capers, Gorgonzola, and Chili Peppers -
- Hawaii 245,000
Pizza Hawaii với pho mát Mozzarella, jambon và dứa tươi
Tomato, Mozzarella, Cooked Ham, and Fresh Pineapple
I DOLCI – MÓN TRÁNG MIỆNG
….AND NOW SOMETHING SWEET
-
- Tiramisù 85,000
Bánh kem pho mát Mascarpone vị cà phê kiểu Ý
Creamy Mascarpone and coffee-flavored sponge cake, Italian-style -
- Panna Cotta Piemontese 85,000
Bánh kem tươi hương vani kiểu Piedmont
Eggless cream custard Piedmont-style -
- Salame di Cioccolato 68,000
“Xúc xích” sôcôla nhồi hạnh nhân và hạt dẻ cười
Chocolate salami -
- Cannoli 75,000
Bánh bơ chiên phồng nhồi kem vani và mứt mơ mật ong
Fried pastry dough filled with vanilla cream and honey apricot -
- Cassata Semifreddo alla Frutta 65,000
Kem vani trộn hoa quả đông lạnh
Mixed fruit with frozen vanilla cream -
- Affogato di Tartufo Bianco o Nero 95,000
Kem hai vị trắng hoặc đen dùng kèm Espresso
Black or White truffle ice-cream with a shot of hot Espresso
Black: chocolate & vanilla | White: coconut & coffee
SPARKLING WINE – VINO SPUMANTE
-
- Frescobaldi Brut Millesimato Trento DOC – Metodo Classico
Alc: 12.5%
Grapes: Chardonnay and Pinot Noir -
- Carpenè Malvolti Prosecco Rosé Cuvée Brut – Metodo Charmat 795,000
Alc: 12.0%
Grapes: 85% Pinot Nero and 15% Raboso -
- Carpenè Malvolti Prosecco Superiore DOCG Brut 775,000
Alc: 11.0%
84/100 points by Wine Spectator -
- Carpenè Malvolti Prosecco Superiore DOCG Extra Dry – 750ml 775,000
Alc: 11.0%
89/100 points by Wine Enthusiast -
- Carpenè Malvolti Prosecco Superiore DOCG Extra Dry – 375ml 485,000
Alc: 11.0%
89/100 points by Wine Enthusiast
VÈNETO – NORTH EAST ITALY
-
- Delibori Merlot delle Venezie IGT 490,000
-
- Delibori Cabernet Sauvignon delle Venezie IGT 570,000
-
- Villabella Valpolicella Classico “I Roccoli“ DOC 720,000
85/100 by Wine Enthusiast – Grapes: 60% Corvina, 25% Rondinella and 15% Corvinone
-
- Villabella Bardolino Classico “Vigna Morlongo” DOC 720,000
12 months aging – Grapes: 60% Corvina, 25% Rondinella and 15% Corvinone
-
- Villabella Bardolino Classico Superiore “Terre di Cavagion” DOCG 840,000
1st D.O.C.G Wine in Veneto; 12 months aging in Oak – Grapes: 65% Corvina, 15% Rondinella, 20% Cabernet and Merlot
-
- Attems Merlot Collio DOC 895,000
18 months aging in Oak barrels
-
- Villa Cordevigo Rosso Veronese IGT 2007 1,450,000
Super Veronese; 92/100 by Wine Advocate, 89/100 by Wine Spectator
Aged for 3 years in cherry wood casks; flagship wine of Villabella winery
Grapes: Corvina, Cabernet Sauvignon and Merlot -
- Delibori Soave DOC 490,000
Grapes: 70% Garganega and 30% Trebbiano di Soave
-
- Danzante Pinot Grigio delle Venezie IGT
Europe’s Best Value by Wine Spectator – 15th “Most Popular Pinot Grigio” by Wine & Spirit
-
- Attems Sauvignon Blanc Venezia Giulia IGT 915,000
90/100 by James Suckling
-
- Attems Pinot Grigio Venezia Giulia IGT 915,000
87/100 by Wine Spectator
-
- Attems Cicinis Collio DOC 1,450,000
Icon wine – 90/100 by Wine Spectator – Grape: Sauvignon Blanc – aged 9 months in Barriques
RIPASSO & AMARONE
-
- Villabella Valpolicella Classico Superiore Ripasso DOC 375ml 505,000
Double fermentation – aged for 24 months in Oak – 88/100 by Robert Parker
Grapes: Corvina, Rondinella, Molinara, Rossignola and Negrara -
- Villabella Valpolicella Classico Superiore Ripasso DOC 925,000
Double fermentation – aged for 24 months in Oak – 88/100 by Robert Parker
Grapes: Corvina, Rondinella, Molinara, Rossignola and Negrara -
- Villabella Amarone della Valpolicella Classico DOC 1,750,000
3 years aging in Oak – 91/100 by Wine Advocate; Mundus Vini Gold Award
Grapes: Typical Amarone grapes with Appassimento Technique -
- Amarone della Valpolicella Classico DOC “Fracastoro” 2004 – 375ml 1,150,000
Grapes: Typical Amarone grapes – 92/100 by Wine Enthusiast
-
- Amarone della Valpolicella Classico DOC “Fracastoro” 2005 1,950,000
Grapes: Typical Amarone grapes – 93/100 by Wine Advocate
PIEMONTE
-
- Damilano Moscato d’Asti DOCG 985,000
Lightly sweet and sparkling/frizzante wine with 5.5% Vol. Alc
-
- Damilano Barbera d’Asti DOCG 985,000
88/100 by Wine Spectator
-
- Damilano Dolcetto d’Alba DOC 985,000
-
- Damilano Langhe Nebbiolo “Marghe” DOC 1,150,000
90/100 by Wine Enthusiast
-
- Damilano Barolo “Lecinquevigne” DOCG 2,150,000
Aged for 24 months in Oak – 91/100 by James Suckling
-
- Damilano Barolo “Cannubi” Cru DOCG 3,250,000
Aged for 24 months in Oak – 95/100 by James Suckling, 92/100 by Wine Spectator
-
- Dante Rivetti Barbaresco Riserva DOCG Bricco 1999 1,750,000
-
- Dante Rivetti Barbaresco Riserva DOCG Bricco de Neueis 1996 2,085,000
92/100 by Wine Spectator
TOSCANA
-
- Danzante Rosso di Toscana IGT 565,000
aged for 8 months. Grapes: Cabernet Sauvignon, Merlot and Sangiovese
-
- Danzante Chianti DOCG 595,000
87/100 by James Suckling
-
- Danzante Merlot di Toscana IGT 675,000
aged for 10 months
-
- Frescobaldi “Rèmole” Rosso Toscana IGT 675,000
88/100 by Wine Spectator
Grapes: 85% Sangiovese and 15% Cabernet Sauvignon -
- Frescobaldi “Pater” Sangiovese di Toscana IGT 715,000
aged for 6 months
-
- Frescobaldi Castiglioni Chianti DOCG 775,000
90/100 by James Suckling
-
- Frescobaldi Morellino di Scansano DOCG “Santa Maria” 865,000
90/100 by James Suckling – aged for 12 months
Grapes: 85% Sangiovese and 15% Cabernet Sauvignon -
- Frescobaldi “Campo ai Sassi” Rosso di Montalcino DOC 1,075,000
Baby Brunello – aged for 12 months in Oak, 90/100 by Vinous
Grape: 100% Sangiovese -
- Frescobaldi Nipozzano Riserva Chianti Rùfina DOCG 1,150,000
Aged for 24 months in Barriques – 92/100 by Wine Spectator
-
- Tenuta Frescobaldi di Castiglioni IGT 1,165,000
a great value Super Tuscan wine; 92/100 by James Suckling – aged for 12 months in Barriques
Grapes: 50% Cabernet Sauvignon, 30% Merlot, 10% Cabernet Franc and 10% Sangiovese -
- Frescobaldi Pomino Pinot Nero DOC 1,250,000
88/100 by James Suckling – aged for 12 months in Barriques
-
- Luce della Vite “Lucente” Toscana IGT 1,550,000
‘second vin’ of Luce. Super Tuscan; 93/100 by James Suckling; aged for 12 months in barrels
Grapes: 75% Merlot and 25% Sangiovese -
- Ficomontanino “Lucumone del Fico” IGT Rosso di Toscana 1,768,000
Super Tuscan – aged for 24 months in French Barriques, only 4000 bottles produced per year
Grapes: Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc, Merlot, and Petit Verdot -
- Frescobaldi Brunello di Montalcino CastelGiocondo DOCG 2,395,000
Aged for 4 years – 95/100 by Wine Enthusiast; 94/100 by James Suckling
-
- Frescobaldi “Rèmole” Rosso Toscana IGT 375ml 425,000
Grapes: 85% Sangiovese and 15% Cabernet Sauvignon
-
- Frescobaldi Castiglioni Chianti DOCG 375ml 485,000
88/100 by Wine Spectator
-
- Frescobaldi Nipozzano Riserva Chianti Rùfina DOCG 375ml 650,000
Aged for 24 months in Barriques; 91/100 by James Suckling
-
- Brunello di Montalcino CastelGiocondo DOCG 2003 375ml 1,300,000
Aged for 4 years – 95/100 by Wine Enthusiast; 94/100 by James Suckling
-
- Frescobaldi “Mormoreto” Cabernet di Toscana IGT 2006 375ml 1,490,000
Aged for 24 months in Barriques – 95/100 by James Suckling; 94/100 by Stephen Tanzer
Grapes: 60% Cabernet Sauvignon, 25% Merlot, 15% Cabernet Franc and Petit Verdot -
- Luce della Vite “Luce” Toscana IGT 375ml 2,390,000
Aged for 24 months in Barriques; 98/100 by James Suckling
Grapes: 45% Sangiovese and 55% Merlot -
- Frescobaldi “Rèmole” Bianco Toscana IGT – 375 ml 425,000
Grapes: Vermentino and Trebbiano
-
- Frescobaldi “Albizzia” Chardonnay di Toscana IGT 699,000
-
- Frescobaldi Pomino Bianco DOC 850,000
Grapes: Chardonnay and Pinot Bianco
-
- Frescobaldi Pomino “Benefizio” Riserva DOC 1,650,000
12 months aging in Barriques – 90/100 points by Vinous – Italy’s first barrique-aged white wine
Grape: 100% Chardonnay -
- Frescobaldi Costa di Nugola Rosato IGT 735,000
-
- Feudi Nigri Salento Rosato IGT 350,000
ITALY’S FINEST WINES
-
- Frescobaldi “Montesodi” Chianti Rùfina Riserva DOCG 2006 2,395,000
92/100 points by Wine Spectator Magazine – made only in exceptional growing years
Grape: 100% Sangiovese from Single Vineyard – a Cru of Chianti
Aged for 18 months in Barriques -
- Frescobaldi “Lamaione” Toscana IGT 2005 2,750,000
95/100 by James Suckling – 94/100 by Wine Advocate
Grape: 100% Merlot from Single Vineyard
Aged for 24 months in new French Barriques -
- Frescobaldi “Mormoreto” Cabernet di Toscana IGT 3,150,000
93/100 by James Suckling – 91/100 Wine Advocate – 90/100 Wine Spectator
Grapes: 60% Cabernet Sauvignon, 25% Merlot, 15% Cabernet Franc and Petit Verdot
Aged for 24 months in Barriques -
- Gaja Barolo “DaGromis” La Morra DOCG 2003 3,750,000
Aged for 4 years in Barriques
-
- Frescobaldi “Giramonte” Toscana IGT 2007 4,050,000
91/100 by Stephen Tanzer – a rare and exclusive Cru
Grapes: 85% Merlot and 15% Sangiovese
Aged for 16 months in new Barriques -
- Luce della Vite “Luce” Toscana IGT 4,150,000
95/100 by Wine Spectator
Grapes: 45% Sangiovese and 55% Merlot
Aged for 24 months in Barriques -
- Luce della Vite Brunello di Montalcino DOCG 4,550,000
100/100 by James Suckling – “It’s a phenomenal wine!”
Grape: 100% Sangiovese
Aged for 3 years in Barriques -
- Brunello di Montalcino Castelgiocondo Riserva DOCG 2003 4,550,000
94/100 by Wine Enthusiast – aged for 5 years before release
-
- Gaja Brunello di Montalcino “Rennina” DOCG 2000 6,250,000
92/100 by Wine & Spirits – 90/100 by Vinous
-
- Casa Bottega Amarone della Valpolicella Riserva 6,600,000
Il Vino Prêt à Porter – with white leather carry-case designed by Denise Focil
Grapes: Typical Amarone grapes with Appassimento Technique
Drying the Grapes 5 months before fermentation then aged for 4 years. Alc: 16.5% -
- Masi “Mazzano” Cru of Amarone della Valpolicella 2004 9,500,000
14,900 bottles produced only – 95/100 by Wine Spectator
Grapes: Typical Amarone grapes with Appassimento Technique
Drying the Grapes 4 months before fermentation. Alc: 16.0%
DESSERT WINE
-
- Villabella Passito del Veneto “Fiordilej” IGT 375ml 775,000
Grapes: 40% Sauvignon Blanc, 30% Garganega, 30% Incrocio Manzoni
Appasimento technique – drying grapes for 4 months, aged for 12 months Oak barrels -
- Frescobaldi Pomino “Vinsanto” DOC 2006/07 500ml 1,640,000
Grapes: Trebbiano, Malvasia Toscana and San Colombano
4 years fermentation in "caratello" then aged for 4 more years
BRANDY & GRAPPA
-
- Carpene Malvolti Brandy Riserva 7 Year Old 700ml 650,000
Minimum 7 years aging in small Slovenian & Limousin Oak barrels
-
- Carpene Malvolti Brandy Riserva di Famiglia 15 Year Old 990,000
Minimum 15 years aging in small Slovenian & Limousin Oak barrels
-
- Carpene Malvolti Grappa Bianca Finissima 1000ml 1,100,000
-
- Carpene Malvolti Fine Vecchia Grappa Riserva 1000ml 1,200,000
Kept in small Oak barrels
-
- Carpene Malvolti Distillato d’Uva di Prosecco 500ml 1,100,000
-
- Villabella Grappa 500ml 950,000
-
- Villabella Grappa di Amarone 700ml 1,550,000
Obtained from Amarone pomaces and aged in Oak barrels
-
- Frescobaldi Grappa di Brunello di Montalcino 700ml 2,095,000
Distilled from pomace of Sangiovese taken from the production of the noble Brunello di Montalcino
-
- Tenuta dell’Ornellaia Grappa 500ml 2,250,000
Blend of Merlot and Cabernet Sauvignon with 18 months aging in Oak Barrel